• Home
  • Tuinberegening & pulsen slaan

Tuinberegening & pulsen slaan

Aannemingsbedrijf Vink BV te Overasselt, daar moet u zijn voor tuinberegening in de regio Wijchen, Nijmegen, Malden en Grave. Ook voor pulsen slaan. We verzorgen de totale installatie en onderhoud, zodat uw tuin mooi groen blijft zonder al te veel inspanningen van uw kant.

Het volgende doen we dan ook vooral voor wat betreft beregeningstechniek:

  • Aanleggen beregeningsbuizenberegeningstechniek_vink_overasselt
  • Monteren en afstellen sproeiers
  • Installeren en afstellen pompen
  • Installeren beregeningscomputers
  • Leggen van slangen ondergronds
  • Raketten zonder graafwerk (bestaande tuin)

Specialiteit van het huis: pulsen slaan

Daarnaast slaan we ook pulsen of putten.  We maken putten tot een diepte van 200 meter met een diameter van 75 tot 250mm, zodat we het echt allles van A tm Z kunnen regelen.

We kunnen een totale beregeningsinstallatie leveren, of deze nu  handmatig bediend als volledig computergestuurd is. Aannemingsbedrijf Vink BV heeft veel ervaring op dit gebied. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden in uw tuin, bestaand of nieuw. Wij hebben een compleet ingerichte servicebus speciaal voor de beregeningsinstallaties zodat wij zowel voor als tijdens als na de klus voor een goede service kunnen zorgen. Wij werken alleen met de beste materialen en pompen van de merken DAB en Pedrollo.

Wij kunnen  sproei-installaties met zowel centrifugaal als bronpompen tot een diepte van 200 meter aanleggen met een diameter van 75 tot 250 mm. De beregening kan naar behoefte geheel worden geautomatiseerd door besturing met een computer. We zetten ook de sproeipunten van u eigen te maken installaties uit!

Zoals gezegd doen we ook onderhoud en reparatie. Ook verkopen we pompen en andere onderdelen aan zowel particulieren als bedrijven van DAB en Pedrollo zoals aangegeven. Zie verkoop vijverpompen en beregeningspompen voor meer info.

Wilt u meer weten of heeft u interesse? Neem dan contact op met ons.