• Home
  • Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden

Riool lekkage of reparatie riolering nodig? Aannemingsbedrijf Vink BV is de specialist in rioolwerkzaamheden in de regio Wijchen, Malden, Cuijk, Nijmegen. Ook voor ontstopte riolering kunt u bij ons terecht.

Rioleringen kunnen verder beschadigd raken door wortels, of door bouwwerkzaamheden. Aannemingsbedrijf Vink BV kan het riool snel en vakkundig repareren of vernieuwen, zodat het probleem snel verhopen is. Wij kunnen elke diameter riolering reinigen en ontstoppen zonder hak- en breekwerk. Dat kan op de volgende manieren:

Mechanische reiniging
Standleidingen en andere afvoerleidingen binnenshuis worden gereinigd met behulp van mechanische reiniging. Daarbij frezen de monteurs met behulp van geavanceerde methoden afvoersystemen schoon tot de oorspronkelijke diameter van de leidingen. Hiervoor gebruiken wij speciale elektromechanisch apparatuur in combinatie met roterende kettingkoppen, boorpunten en spiralen.

Hoge-waterdruk-reiniging
Voor het ontstoppen van grondleidingen rondom het huis maken wij gebruik van hoge waterdruk reiniging. Bij deze techniek wordt de leiding met behulp van hoge waterdruk schoongespoeld en verdwijnen de restanten van de verstopping naar het hoofdriool.

Hoge-waterdruk/vacuüm-reiniging
Bij grotere projecten, zoals het ontstoppen van straatkolken en het reinigen van vetafscheiders, pompputten en hoofdriool, zetten wij speciale hogewaterdruk/vacuüm-combinatiewagens in. Die zijn uitgerust met voorzieningen als hoge waterdruk-pompen en vacuümpompen om leidingen en putten allereerst onder hoge waterdruk door te spoelen en vervolgens het losgemaakte vuil en/of vet op te zuigen en af te voeren – uiteraard strikt volgens de wettelijke normen.

Mocht er ondanks alles toch reparaties en/of vernieuwingen uitgevoerd moeten worden, dan kunnen wij die ook voor u uitvoeren!

Neem dus contact op met ons als u riool lekkage heeft.