Bestrating

bestratingswerkzaamheden_vink_overasseltAannemingsbedrijf Vink BV, het adres voor bestrating en sierbestrating in de regio Wijchen, Nijmegen, Malden en Grave. We leggen namelijk alle soorten bestrating aan. Denk o.a. aan de volgende soorten:

  • sierbestrating tuin
  • bestraten oprit
  • bestraten terras
  • bestraten tuin

Het bestraten van paden en het leggen van stoepen in tuinen is doorgaans deel van tuinaanleg, wat we dus ook doen. Doorgaans bestraten we met klinkers of tegels, maar bestratingswerk met afwijkende vormen gaan we ook niet uit de weg. We doen kortom elke bestratingsklus!

Sierbestrating Nijmegen en omgeving

Sierbestrating is al jaren erg populair bij zowel particulieren die hun tuin willen verfraaien, evenals bij bedrijven die hun terrein een mooier aangezicht willen geven. Aannemingsbedrijf Vink BV heeft dan ook al heel wat sierbestrating gelegd in de regio, zoals in Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Malden, Grave, Beuningen en Uden.

Ook leveren we ook sierbestrating los. Veelvoorkomende formaten zijn 20 x 30 en 40 x 40 siergrindtegels.

Bestraten prijs

Informeert u geheel vrijblijvend bij ons als u wilt weten wat bestraten kost. We kunnen per m2 aangeven wat de prijs is van het bestraten, zodat het totale kostenplaatje ook inzichtelijk wordt. We vertellen het u graag! We zijn te bereiken op telefoonnummer 024-6221213, of neem via e-mail contact op met ons.