• Home
  • Aannemingsbedrijf GWW

Aannemingsbedrijf GWW

Zoekt u een aannemingsbedrijf in de regio Nijmegen met veel ervaring en vakkundig, gecertificeerd personeel? Aannemingsbedrijf Vink BV te Overasselt kan de meeste GWW projecten realiseren. In zowel de grondbouw, wegenbouw als waterbouw beschikken we over de vereiste expertise en papieren.

De meeste GWW projecten kunnen we dan ook uitvoeren als (onder)aannemer. Of het nu om het uitgraven van een fundering van een woonhuis gaat of bestratingswerk voor een transporteur. Of om complexere ogrondwerken_vink_overasseltpdrachten zoals het bouwrijp maken van een nieuwbouw wijk, waarbij naast uitgraven van de funderingen ook de riolering en infrastructuur aangelegd moet worden. Met dergelijke grootschalige bouwprojecten hebben we dus ook veel ervaring, en kunnen wij u van dienst zijn als aannemer.

Aannemingsbedrijf Vink BV levert als aannemingsbedrijf maatwerk en bovenal kwaliteit binnen de afgesproken tijd. De vraag van de klant staat centraal, waarbij we gevraagd en ongevraagd advies geven om de kwaliteit te kunnen leveren die we voor ogen hebben.

We kennen daarbij de volgende werkwijze:

– offerteaanvraag door potentiële opdrachtgever
– informatie opvragen
– gespecificeerde offerte met adviesAannemingsbedrijf_Vink_Overasselt
– planning en voorbereiding
– uitvoering opdracht
– controle oplevering/nazorg om de kwaliteit te borgen

Meer informatie over onze bedrijfsfilosofie vindt u op over ons & missie.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons.